Condiții de utilizare

PREZENTARE GENERALĂ

Acest site este operat de Iacis. Pe tot parcursul site-ului, termenii "noi", "ne" și "nostru" se referă la Iacis. Cozy Conceptual. acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dvs., utilizatorul, sub rezerva acceptării de către dvs. a tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor menționate aici.Vizitând site-ul nostru și/sau achiziționând ceva de la noi, participați la "serviciul" nostru și acceptați să vă supuneți următorilor termeni și condiții ("Termeni și condiții", "Termeni"), inclusiv termenii și condițiile și politicile suplimentare la care se face referire în prezentul document și/sau disponibile prin intermediul unui hyperlink. Acești Termeni de serviciu se aplică tuturor utilizatorilor site-ului web, inclusiv, dar fără a se limita la utilizatorii care sunt navigatori, comercianți, clienți, vânzători și/sau contribuitori de conținut.


Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de serviciu înainte de a accesa sau de a utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului web, sunteți de acord să vă supuneți acestor Termeni de serviciu. În cazul în care nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, nu puteți accesa site-ul web și nu puteți utiliza niciun serviciu. În cazul în care acești Termeni de servicii sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni de servicii.

Orice caracteristici sau instrumente noi adăugate la magazinul actual sunt, de asemenea, supuse Termenilor de utilizare. Puteți vizualiza în orice moment cea mai recentă versiune a Termenilor de utilizare pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni de utilizare prin publicarea de actualizări și/sau modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru a vedea dacă există modificări. Continuarea utilizării sau a accesului la site după publicarea modificărilor constituie acceptarea acestor modificări.

Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc. Aceștia ne furnizează platforma de comerț electronic online care ne permite să vă vindem produsele și serviciile noastre.

SECȚIUNEA 1 - TERMENII ȘI CONDIȚIILE MAGAZINULUI ONLINE

Prin acceptarea acestor Termeni de utilizare, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia în care locuiți sau că aveți vârsta majoratului în statul sau provincia în care locuiți și că ne-ați dat consimțământul de a permite rudelor dvs. minore să utilizeze acest site web.
Nu aveți voie să utilizați produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și, prin utilizarea Serviciului, nu aveți voie să încălcați nicio lege din jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la acestea, legile privind drepturile de autor).
Nu trebuie să transmiteți viermi sau viruși sau orice cod de natură distructivă.
Încălcarea sau încălcarea Termenilor va duce la încetarea imediată a Serviciilor dumneavoastră.

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciile oricărei persoane, din orice motiv și în orice moment.
Înțelegeți că conținutul dvs. (altul decât informațiile despre cardul de credit) poate fi transmis necriptat și implică (a) transmisii prin diverse rețele și (b) modificări pentru a respecta și a se adapta la cerințele tehnice de conectare la rețele sau dispozitive. Informațiile despre cardul de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transmiterii prin rețea.
Sunteți de acord să nu reproduceți, să duplicați, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați nicio porțiune a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat Serviciul, fără permisiunea noastră expresă în scris.
Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu limitează sau afectează în alt mod acești Termeni.

 

SECȚIUNEA 3 - ACURATEȚE, EXHAUSTIVITATE ȘI INFORMAȚII ACTUALE

Nu suntem responsabili dacă informațiile de pe acest site web nu sunt exacte, complete sau actualizate. Materialele de pe acest site web sunt destinate exclusiv informării generale și nu ar trebui să fie folosite ca bază unică pentru luarea unor decizii fără a consulta surse primare de informații mai exacte, mai complete sau mai actuale. Orice încredere acordată materialului de pe acest site este pe propriul risc.
Acest site web poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice nu sunt neapărat de actualitate și sunt oferite doar în scop informativ. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site web în orice moment, dar nu avem nicio obligație de a actualiza informațiile de pe site-ul nostru web. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările aduse site-ului nostru web.SECȚIUNEA 4 - MODIFICĂRI ALE SERVICIULUI ȘI ALE PREȚURILOR

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.
Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) în orice moment și fără notificare prealabilă.
Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de o terță parte pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau anulare a Serviciului.

PARTEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica noastră de returnare.
Am făcut tot posibilul pentru a afișa cât mai exact culorile și imaginile produselor noastre afișate în magazin. Nu putem garanta că afișarea unei culori pe ecranul computerului va fi exactă.
Ne rezervăm dreptul, dar nu avem nicio obligație, de a limita vânzarea produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, zonă geografică sau jurisdicție. Ne putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitatea de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate în orice moment fără notificare prealabilă, la discreția noastră exclusivă. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă a unui produs sau serviciu de pe acest site este nulă acolo unde este interzisă.
Nu garantăm că calitatea produselor, serviciilor, informațiilor sau a altor materiale achiziționate sau obținute de dvs. va corespunde așteptărilor dvs. sau că orice erori din cadrul serviciului vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6 - ACURATEȚEA INFORMAȚIILOR PRIVIND FACTURAREA ȘI CONTUL

Ne rezervăm dreptul de a respinge orice comandă pe care o plasați la noi. Putem, la discreția noastră exclusivă, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate pe persoană, pe gospodărie sau pe comandă. Aceste limitări pot include comenzi plasate de către sau sub același cont de client, același card de credit și/sau comenzi cu aceeași adresă de facturare și/sau de livrare. În cazul în care efectuăm o modificare sau anulăm o comandă, putem încerca să vă notificăm prin contactarea adresei de e-mail și/sau a adresei de facturare/numărului de telefon furnizate în momentul plasării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice comenzile care, după părerea noastră, par a fi plasate de dealeri, revânzători sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați informații actuale, complete și exacte privind achizițiile și contul pentru toate achizițiile efectuate în magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați cu promptitudine contul și alte informații, inclusiv adresa de e-mail și numerele și datele de expirare ale cărții de credit, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă putem contacta atunci când este necesar.

Puteți citi mai detaliat despre politica noastră de returnare.

SECȚIUNEA 7 - INSTRUMENTE SUPLIMENTARE

Este posibil să vă oferim acces la instrumente de la terțe părți pe care nu le monitorizăm și asupra cărora nu avem control sau influență.
Recunoașteți și sunteți de acord că vă oferim acces la astfel de instrumente "așa cum sunt" și "așa cum sunt disponibile", fără garanții, declarații sau condiții de niciun fel și fără niciun fel de aprobare. Nu avem nicio răspundere de niciun fel care rezultă din sau este legată de utilizarea de către dvs. a instrumentelor opționale ale terților.
Orice utilizare a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului web se face exclusiv pe riscul și la discreția dumneavoastră și trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizat cu termenii și condițiile furnizate de furnizorul (furnizorii) terț(i) aplicabil(i) al(e) instrumentelor și că le acceptați.
De asemenea, este posibil ca, în viitor, să oferim noi servicii și/sau caracteristici prin intermediul site-ului web (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse). Aceste noi caracteristici și/sau servicii noi sunt, de asemenea, supuse acestor Termeni de utilizare.

SECȚIUNEA 8 - LEGĂTURI CĂTRE TERȚE PĂRȚI

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot conține materiale de la terțe părți.
Linkurile terților de pe acest site web vă pot direcționa către site-uri web ale unor terțe părți care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acurateței acestora și nu garantăm și nu avem nicio responsabilitate sau răspundere pentru materialele sau site-urile web ale unor terțe părți sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți.
Nu suntem răspunzători pentru niciun fel de daune sau vătămări legate de achiziționarea sau utilizarea bunurilor, serviciilor, resurselor, conținutului sau a altor tranzacții efectuate în legătură cu site-urile web ale unor terțe părți. Vă rugăm să citiți cu atenție politicile și practicile terților și să vă asigurați că le înțelegeți înainte de a efectua o tranzacție. Plângerile, reclamațiile, îngrijorările sau întrebările referitoare la produsele terților ar trebui să fie adresate terților în cauză.

SECȚIUNEA 9 - COMENTARII, FEEDBACK ȘI ALTE OBSERVAȚII ALE UTILIZATORILOR

Dacă, la solicitarea noastră, trimiteți anumite intrări specifice (de exemplu, intrări la concursuri) sau, fără solicitarea noastră, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (denumite în mod colectiv "Comentarii"), sunteți de acord că putem edita, copia, publica, distribui, traduce și utiliza în alt mod Comentariile pe care ni le trimiteți în orice mediu, în orice moment și fără restricții. Nu suntem și nu vom avea nicio obligație (1) de a păstra confidențialitatea comentariilor; (2) de a plăti compensații pentru comentarii; sau (3) de a răspunde la comentarii.
Putem, dar nu avem nicio obligație să monitorizăm, să edităm sau să eliminăm conținutul pe care, la discreția noastră, îl considerăm ilegal, ofensator, amenințător, calomnios, defăimător, defăimător, pornografic, obscen sau în orice alt mod inacceptabil sau care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei părți sau acești Termeni de utilizare.
Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca drepturile unei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, marca comercială, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale calomnioase sau ilegale, ofensatoare sau obscene și nici nu vor conține viruși informatici sau alte programe malware care pot afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau a site-ului web aferent. Nu aveți voie să utilizați o adresă de e-mail falsă, să vă dați drept o persoană sau să ne induceți în eroare pe noi sau pe terți cu privire la originea comentariilor. Sunteți singurul responsabil pentru toate comentariile dvs. și pentru acuratețea acestora. Nu ne asumăm nicio responsabilitate și nu ne asumăm nicio răspundere pentru comentariile trimise de dvs. sau de terțe părți.

SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII PERSONALE

Trimiterea de către dvs. a informațiilor personale prin intermediul magazinului este supusă Politicii noastre de confidențialitate. Pentru a vizualiza politica noastră de confidențialitate.

 

SECȚIUNEA 11 - ERORI, INEXACTITĂȚI ȘI OMISIUNI

Este posibil ca ocazional, pe site-ul nostru sau în cadrul Serviciului să existe informații care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de descrierile produselor, prețurile, promoțiile, ofertele, costurile de expediere a produselor, timpii de tranzit și disponibilitatea. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile sau de a anula comenzile în cazul în care informațiile din Serviciu sau de pe un site web conex sunt inexacte, în orice moment și fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați plasat comanda).
Nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile din Serviciu sau de pe orice site web asociat, inclusiv, dar fără a ne limita la acestea, informațiile privind prețurile, cu excepția cazului în care acest lucru este cerut de lege. Nici o dată de actualizare sau de reîmprospătare specificată aplicată în Serviciu sau pe orice site web asociat nu înseamnă că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site web asociat au fost modificate sau actualizate.SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE

În plus față de orice alte interdicții prevăzute în Termenii de utilizare, vi se interzice să utilizați Site-ul sau conținutul acestuia: (a) în scopuri ilegale; (b) pentru a încuraja alte persoane să efectueze sau să se angajeze în acte ilegale; (c) pentru a încălca orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe internaționale, federale, provinciale sau de stat sau locale; (d) pentru a încălca sau a încălca drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) pentru a hărțui, abuza, insulta, jigni, ofensa, răni, defăima, calomnia, intimida sau discrimina pe bază de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap; (f) să trimiteți informații false sau înșelătoare; (g) să încărcați sau să transmiteți viruși sau alte forme de coduri malițioase care vor fi sau pot fi utilizate într-un mod care afectează funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web conex, a altor site-uri web sau a internetului; (h) pentru a colecta sau urmări datele personale ale altora; (i) pentru a trimite spam, phishing, pharm, pharm, pretext, spider, creep sau scrape; (j) în scopuri obscene sau imorale; sau (k) pentru a interfera cu sau a eluda caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale site-urilor web conexe, ale altor site-uri web sau ale internetului. Ne rezervăm dreptul de a vă întrerupe utilizarea Serviciului sau a oricărui site web conex pentru încălcarea oricăreia dintre utilizările interzise.

SECȚIUNEA 13 - RENUNȚAREA LA GARANȚII; LIMITAREA RĂSPUNDERII

Nu garantăm, nu declarăm și nu garantăm că utilizarea Serviciului nostru va fi neîntreruptă, oportună, sigură sau fără erori.
Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute în urma utilizării Serviciului vor fi exacte sau fiabile.
Sunteți de acord cu faptul că putem elimina Serviciul din când în când pentru perioade nedeterminate sau anula Serviciul în orice moment, fără a vă anunța.
Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza Serviciul este pe riscul dumneavoastră exclusiv. Serviciul și toate produsele și serviciile care vă sunt furnizate prin intermediul Serviciului sunt furnizate (dacă nu sunt furnizate în mod expres de către noi) "așa cum sunt" și "așa cum sunt disponibile" pentru uzul dumneavoastră, fără nicio reprezentare, garanție sau condiție de orice fel, expresă sau implicită, inclusiv toate garanțiile sau condițiile implicite de vandabilitate, vandabilitate, adecvare la un anumit scop, durabilitate, titlu și nerespectare.

 

În nici un caz Lacis, directorii, directorii, directorii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii noștri nu vor fi răspunzători pentru daune, pierderi, revendicări sau daune directe, indirecte, accidentale, punitive, speciale sau consecvente de orice fel, inclusiv, fără limitare, profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de compensare sau daune similare, indiferent dacă se bazează pe contract, răspundere civilă delictuală (inclusiv neglijență), răspundere civilă sau altfel, care rezultă din utilizarea Serviciului sau a produselor obținute prin intermediul Serviciului, sau pentru orice altă revendicare legată în vreun fel de utilizarea Serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut, sau orice pierdere sau daună de orice fel survenită prin utilizarea Serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) publicat; transmise sau puse la dispoziție în alt mod prin intermediul Serviciului, chiar dacă sunt notificați cu privire la alegerea lor. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, răspunderea noastră în astfel de state sau jurisdicții va fi limitată în măsura maximă permisă de lege.SECȚIUNEA 14 - DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să exonerați de răspundere Lacis și societatea-mamă, filialele, afiliații, partenerii, oficialii, directorii, agenții, contractanții, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, stagiarii și angajații noștri, de orice reclamație sau cerere, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, făcute de orice terță parte din cauza sau ca urmare a încălcării de către dvs. a acestor Termeni și condiții de utilizare sau a documentelor pe care le încorporează prin referință, sau a încălcării de către dvs. a oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.SECȚIUNEA 15 - DIVIZIBILITATE

În cazul în care oricare dintre prevederile acestor Termeni de serviciu este considerată ilegală, invalidă sau inaplicabilă, aceste prevederi vor fi totuși aplicabile în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar partea inaplicabilă va fi considerată separabilă din acești Termeni de serviciu, iar o astfel de determinare nu va afecta validitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi.


SECȚIUNEA 16 - REZILIERE

Obligațiile și angajamentele părților asumate înainte de data rezilierii vor supraviețui în toate privințele după rezilierea prezentului acord.
Acești Termeni de serviciu sunt în vigoare dacă și până la rezilierea de către dumneavoastră sau de către noi. Puteți rezilia acești Termeni de serviciu în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați serviciile noastre sau atunci când încetați să utilizați site-ul nostru web.
În cazul în care, după părerea noastră, nu respectați sau bănuim că nu ați respectat vreun termen sau vreo dispoziție din acești Termeni de serviciu, putem, de asemenea, rezilia acest acord în orice moment și fără notificare prealabilă, iar dvs. veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate până la data rezilierii inclusiv; și/sau vă putem refuza în consecință accesul la serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).


SECȚIUNEA 17 - ÎNTREGUL ACORD

Neexercitarea sau neexecutarea de către noi a oricărui drept sau prevedere din acești Termeni de servicii nu va constitui o renunțare la un astfel de drept sau prevedere.
Acești Termeni și condiții de utilizare și orice politici sau reguli de funcționare pe care le publicăm pe acest site sau în legătură cu Serviciul constituie întregul acord și înțelegere între dvs. și noi și guvernează utilizarea Serviciului de către dvs. și înlocuiesc toate acordurile, comunicările și propunerile anterioare sau contemporane, orale sau scrise, dintre dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, versiunile anterioare ale Termenilor și condițiilor de utilizare).
Orice ambiguitate în interpretarea acestor Termeni de serviciu nu va fi interpretată împotriva părții care i-a redactat.

SECȚIUNEA 18 - LEGEA APLICABILĂ

Acești Termeni de utilizare și orice acorduri separate prin care vă furnizăm servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din Statele Unite ale Americii.

SECȚIUNEA 19 - MODIFICĂRI ALE TERMENILOR DE SERVICIU

Puteți consulta cea mai recentă versiune a Termenilor de serviciu în orice moment pe această pagină.
Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni de servicii prin publicarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați în mod regulat site-ul nostru web pentru modificări. Continuarea utilizării sau a accesului la site-ul sau serviciul nostru după publicarea modificărilor la acești Termeni și condiții de utilizare constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 20 - INFORMAȚII DE CONTACT

Întrebările referitoare la Termenii și condițiile de serviciu trebuie să ne fie trimise la adresa de e-mail

info@iacis-ro.com