Retururi, compensații și rambursări

Știm că, uneori, planurile se dovedesc a fi altfel decât ne așteptăm. De aceea, am stabilit o politică de anulare, rambursare și despăgubire pentru dumneavoastră!

Anulări


Anularea este posibilă în termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii și numai dacă comanda nu a fost încă expediată. Noi procesăm comenzile cât mai repede posibil pentru a primi pachetul la timp.

Așadar, dacă doriți să vă anulați comanda în termen, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la  info@iacis-ro.com. Vom fi bucuroși să vă ajutăm!


Modificări

Puteți modifica adresa și alte detalii de contact din comanda dvs. înainte ca aceasta să fie expediată.

Așadar, dacă doriți să vă modificați comanda în termenul limită, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la

info@iacis-ro.com. Vom fi bucuroși să vă ajutăm!Schimburi și rambursări

Politica de schimb și rambursare se aplică timp de 14 zile de la primirea comenzii dvs. Schimburile/rambursările nu pot fi efectuate după 14 zile.

Rambursările vor fi efectuate în termen de 30 de zile de la data primirii returului.

Schimburile și rambursările pot fi efectuate numai dacă
Primiți un articol defect (murdar, deteriorat sau rupt).
Vă furnizăm un articol greșit (mărime, culoare, stil).
Comanda dvs. se pierde în timpul transportului și așteptați mai mult de 60 de zile lucrătoare.
Trimiteți-ne o fotografie a articolului deteriorat la info@iacis-ro.com
. Asigurați-vă că suprafața deteriorată este clar vizibilă.

Echipa noastră va analiza fotografiile înainte de a înlocui sau rambursa articolul.

Nu acceptăm returnări de pachete respinse sau refuzate, pachete uitate, abandonate și pachete returnate în afara procesului de returnare al companiei. În plus, orice produs pe care îl returnați trebuie să fie în starea în care l-ați primit și în ambalajul original.

Ne rezervăm dreptul de a refuza schimburile/rambursările dacă nu respectați aceste standarde. Prin urmare, ne sfătuim clienții să citească politica noastră și să se asigure că toate articolele pot fi returnate pentru a evita dezamăgirile.

În cazul în care au trecut 30 de zile de la primirea returului și nu ați primit încă rambursarea, vă rugăm să ne contactați. Vă rugăm să rețineți că este posibil să dureze ceva timp până când rambursarea ajunge în contul dvs. bancar (5-10 zile lucrătoare).


Dacă aveți alte întrebări sau dacă vă putem ajuta în orice alt mod, nu ezitați să ne contactați! Suntem întotdeauna gata să vă ajutăm!